Pelletkachel showroom in Harkema

In onze pelletkachel showroom vindt u vele verschillende modellen van Haas & Sohn brandend opgesteld. Nergens anders ziet u zoveel brandende pelletkachel modellen staan. Ook vele andere merken zijn te bezichtigen in onze winkel. Dus bent u op zoek naar gericht advies kom dan eens bij ons langs om uw antwoorden te vinden.

 

Pelletkachels met een stille werking

Alle pelletkachel modellen van Haas & Sohn werken zonder ruimteventilator. Hierdoor zijn de kachels veel stiller dan de meeste andere pelletkachel merken. Ook zijn de pelletkachels beter geschikt voor mensen met een allergie. Met een hoog rendement van 93% en de stille werking is Haas & Sohn een merk dat voorop loopt  in de markt.

 

Pelletkachel kopen? Kom dan naar harkema

Wanneer u op zoek bent naar informatie over een pelletkachel of er eentje wilt kopen, dan nodigen we u van harte uit om naar Harkema te komen. U vindt bij ons alle nieuwe modellen van Haas & Sohn en vele andere merken. Ook kunnen we u adviezen en tips geven over de aanschaf of gebruik van een pelletkachel.

In onze showroom staan altijd meerdere modellen te branden. Het is altijd belangrijk om een pelletkachel brandend te zien voor u over gaat tot aanschaf. U ervaart dan zelf het prachtige vlammenspel en de behaaglijke warmte.

We hopen u snel te zien in onze showroom.

Biokachels Splitting 4, 9281 KJ Harkema

Pin It on Pinterest