Service Haas & Sohn pelletkachels

Onze service stopt niet bij de voordeur

Garantie op de pelletkachels

Haas & Sohn pelletkachels hebben een garantietermijn van 5 jaar. Dit betekent voor u als klant dat u 5 jaar garantie heeft op het buiten- en binnenwerk van de pelletkachel. De mechanische onderdelen (zoals ventilatoren, wormschroefmotor, computerkaart, gloeispiraal, bedieningspaneel, etc.).hebben een garantietermijn van 2 jaar.  Binnen deze tijd krijgt u kosteloos volledige service hierop. Gaat er dus iets bij normaal gebruik defect dan wordt dit kostenloos door ons vervangen.

Buiten deze periode worden de onderdelen die gerepareerd dienen te worden in rekening gebracht. Aangezien wij topkwaliteit leveren in zowel de producten als de installatie, en de kachels door ons op een correcte manier worden aangesloten, kunt u er van uit gaan dat u geen problemen met uw kachel zult hebben.

Service

Haas & Sohn biedt u het totale servicepakket voor uw pelletkachel. Of u nou al een pelletkachel heeft of u zoekt een nieuwe, u kunt bij ons terecht.

Klantgericht en met korte lijnen garanderen wij u een goede service, klant-tevredenheid staat bij ons bovenaan!

Tevredenheid

Bij Haas & Sohn garanderen wij een goede werking van onze pelletkachels. Wij staan hier voor en wij doen er alles aan om dit te realiseren.

Wij gaan tijdens het hele productieproces voor kwaliteit. Wij testen elke pelletkachel voor deze de fabriek verlaat. Hierdoor kunnen wij garanderen dat elke Haas & Sohn pelletkachel naar behoren werkt.

 

Pin It on Pinterest