Een pelletkachel met een unieke W-lan module en een app. wdHaas & Sohn heeft slimme pelletkachels.

Haas & Sohn springt in op de toekomst. De nieuwe pelletkachels van Haas & Sohn worden uitgerust met een W-lan module met een unieke twee in één functie.
Met de nieuwe WLAN- functie van Haas & Sohn bent u in staat om de kachel zowel rond uw huis als op afstand te bedienen. De WLAN functie zorgt voor een comfortabele en veilige  afstandsbediening van de pelletkachel. Of het nu op uw werk is of onderweg. De pelletkachel kan eenvoudig worden geactiveerd via de telefoon en de gewenste temperatuur kan worden ingesteld. U komt dus altijd thuis in een warme woning.  Alle nieuwe technieken worden door Haas & Sohn zelf ontwikkeld.

WLAN module met 2 in 1 functie, wereldwijde bediening

In Nederland is het verwarmen van de woning in de lente, herfst en winter het meest van toepassing, en ook vaak een goed gespreksonderwerp. Met de nieuwe WLAN- module van Haas & Sohn is het thuiskomen in een koude woning verleden tijd. U kunt een add-on aansluiten op uw kachel het hem omturnen tot een zeer slimme kachel. Er zijn twee functies “local” en “global” voor het bedienen van de pelletkachel. Dit is afhankelijk van het type pelletkachel. Met de “local” functie is het mogelijk de kachel in en om het huis te bedienen met een app. “Global” maakt het mogelijk om uw kachel wereldwijd te bedienen.

De WLAN module heeft een unieke tweedelige functie, die ten allen tijde aan te passen is aan de situatie. De module kan worden geïntegreerd in een bestaand thuisnetwerk, of kan een eigen draadloos netwerk opzetten. “Een eenvoudige installatie, intuitieve bediening en de veiligheid van de gegevensoverdracht waren de doelstellingen van een dergelijk complex project,” aldus CEO Manfred Weiss. Dankzij de innovatieve technologie is er geen extra voeding nodig. De module kan worden aangesloten op de pelletkachel en u kunt aan de slag. De pelletkachel kan worden aangesloten op het bestaande Wi-Fi netwerk. Als er geen Privaat netwerk in huis aanwezig is kan de module zijn eigen netwerk produceren.

App voor volledige mobiliteit, controle en beweging

Met de Haas & Sohn app is het zeer eenvoudig uw pelletkachel te bedienen. De kachel is gelijktijdig door meerdere familieleden te bedienen. U kunt de volgende functie aflezen en aanpassen: de huidige kamertemperatuur, de gewenste temperatuur of een wekelijks programma. Dit alles met een eenvoudige app op uw telefoon. U krijgt automatisch een bericht op uw telefoon als de kachel moet worden schoongemaakt of wanneer er onderhoud nodig is. Wanneer er een fout aanwezig is bij de pelletkachel dan krijgt u hiervan een bericht op uw smartphone. Dit geeft een groter gevoel van veiligheid.

Met één en dezelfde app kunnen meerdere kachels in huis worden bediend. De app is voorzien van de nieuwste veiligheden en zorgt daardoor voor een veilige datacommunicatie. Hiervoor wordt een SSL-codering voor gebruikt, die ook in veel banken wordt toegepast.

Pin It on Pinterest

Deel dit bericht

Deel dit bericht met uw vrienden.