Het laatste nieuws van Haas & Sohn

Blijf ook op de hoogte via onze social media

Haas & Sohn pelletkachel nu met subsidie!

Subsidie voor de Haas & Sohn pelletkachel Sinds 23 januari staan de pelletkachels van Haas & Sohn vermeld op de apparatenlijst van het RVO. Daarmee kunnen we meteen de veel gestelde vraag: “komt de Haas & Sohn pelletkachel in aanmerking voor de subsidie?”... Lees meer

NAM subsidie pelletkachel

U komt in aanmerking voor € 4000,- NAM subsidie? Overweeg dan eens een pelletkachel Alle pelletkachels in het assortiment van Haas & Sohn komen in aanmerking voor de NAM subsidie in Groningen. Effectief verwarmen en ook nog eens besparen op de stookkosten. Wanneer... Lees meer

De pallazza III: “Beste pelletkachel van het jaar”

Haas & Sohn is een van de meest toonaangevende fabrikanten van haarden en pelletkachels. Dat een investering in duurzame innovatie de moeite waard is blijkt maar weer eens: De Pallazza III pelletkachel werd bekroond als “Beste Product van het Jaar 2015/2016” bij de Plus X Award.

Lees meer

Lekker warm met een pelletkachel

Je huis verwarmen kan tegenwoordig op heel veel manieren. Één daarvan is de pelletkachel. Wij zeggen al jaren dat dit één van de schoonste, voordeligste en meeste praktische manieren is om uw woning te verwarmen. Maar waarom is dit zo? En wat is dan het verschil met een houtkachel? Wij leggen het u uit.

Lees meer

Bedien uw pelletkachel met de telefoon.

Haas & Sohn springt in op de toekomst. De nieuwe pelletkachels van Haas & Sohn worden uitgerust met een W-lan module met een unieke twee in één functie.
Met de nieuwe WLAN- functie van Haas & Sohn bent u in staat om de kachel zowel rond uw huis als op afstand te bedienen.

Lees meer

De eerste pelletkachel met een houtkachel vlambeeld

Met het vlammenspel dat een houtkachel evenaart, en het grote zichtvenster vergroot Haas & Sohn de romantiek met een pelletkachel.

De nieuwe Pallazza pelletkachel van Haas & Sohn legt de maatstaven nog hoger. Met een wezenlijk groter zichtvenster is het de eerste pelletkachel die het vlammenspel van een houtkachel benaderd.

Lees meer

Haas & Sohn pelletto beste pelletkachel

Onder het kopje “High-tech kachels voor energie-efficiënte woningen”, ‘in het tijdschrift” test “,heeft het Duitse” Stiftung Warentest ” de ” Pelletto ” van Haas + Sohn onder de loep genomen. Na uitgebreide testen kreeg de pelletkachel een rating van” goed “.

Lees meer

Pin It on Pinterest