Wat is de juiste prijs voor een pelletkachel?

Haas & Sohn biedt pelletkachels van een hoge kwaliteit voor een scherpe prijs

Prijzen pelletkachel

De prijs die u betaalt voor een pelletkachel hangen sterk af van uw wensen en eisen. Wanneer u zoekt naar een pelletkachel met een mooi vlammenspel en een stille werking dan is een pelletkachel van Haas & Sohn de jusite keuze. Wanneer u rekening houdt met de volgende punten kunt u al gerichter gaan zoeken:

  1. Hou rekening met de grootte van de te verwarmen ruimte, hoe groter hoe hoger het vermogen van de pelletkachel.
  2. Wilt u een pelletkachel met of zonder ventilator? (dit i.v.m. geluid) Alle kachels van Haas & Sohn weken zonder ventilator.
  3. Wilt u een “normale” pelletkachel of een pelletkachel op cv
  4. Welke materialen zijn er gebruikt voor de pelletkachel. Kijk of de belangrijke elementen zoals de branderkorf en warmtewisselaar van gietijzer zijn.

Prijs en kwaliteit van Haas & Sohn

Haas & Sohn heeft al 160 jaar ervaring met het verwarmen met houtgestookte toestellen. Groot geworden met houtkachels maar sinds 7 jaar ook bekend geworden door de kwaliteit van de pelletkachels.

Omdat de Haas & Sohn pelletkachels goed geprijsd zijn en ook nog eens een goed bouwkwaliteit hebben, ontdekken veel mensen dat en scherp geprijsde pelletkachel dezelfde prestaties levert als een veel duurdere merken. Waarom een dief zijn van je eigen portemonnee zijn als dat absoluut niet hoeft. Kortom veel warmte, voor een scherpe prijs!

Een aanvulling voor uw woonkamer

Tegenwoordig is een pelletkachel niet alleen maar een verwarmingstoestel. Het is een onderdeel geworden van een woonruimte. Door de moderne designs van de hedendaagse modellen is er voor iedere situatie wel een geschikte oplossing te vinden. Het is daarom heel belangrijk uw wensen en eisen te overwegen. Het is altijd aan te raden om een pelletkachel echt te zien branden, en te ervaren. Wij adviseren dan ook altijd eerst een pelletkachel van Haas & Sohn in een showroom te bezichtigen. Door de vele modellen van Haas & Sohn zijn er meerdere mogelijkheden. Kom dus eens bij ons langs, of bezoek onze dealers van Haas & Sohn.

Wij stoken inmiddels 4 jaar met onze pelletkachel van Haas & Sohn. We zijn tot op heden zeer tevreden over de kachel. Doet wat hij moet doen, stil verwarmen. Tot nu toe alleen de gloeikaars hoeven te vervangen, maar dat is normaal na 4 jaar. Heel tevreden over de service en de kachel.

Fam. Hoekstra Drachten

Aanbiedingen en prijzen

Regelmatig zal er een aanbieding te vinden zijn bij onze dealers. Elke maand zal er een nieuw model met een scherpe aanbieding in de toonzalen te vinden zijn. U bent van plan om een pelletkachel te kopen kom dan zeker eens langs bij de Haas & Sohn showroom in Harkema. Of bezoek 1 van onze dealers. Deze maand in de aanbieding: Haas & Sohn HSP Home voor €2099,-

Gebruikte pelletkachel kopen

Regelmatig hebben wij ook gebruikte modellen in onze showroom staan. Dit zijn demo modellen of pelletkachels die ingeruild zijn. Bent u dus op zoek naar een goedkope pelletkachel, dan is dit zeer zeker het overwegen waard. Koop een tweedehands pelletkachel echter wel altijd bij uw dealer. Deze controleert altijd de juiste werking van de kachel, zo weet u altijd dat er een goed werkende pelletkachel in uw woning staat.

Contact:

11 + 3 =

Pin It on Pinterest